Rad s terapeutima i iscjeljiteljima – Duhovno kanaliziranje, savjetovanje i mentoriranje

Rad s terapeutima i iscjeljiteljima – Duhovno kanaliziranje, savjetovanje i mentoriranje

Ako ne poznajete moju priču biti će vam nepoznato zašto rad s iscjeliteljima i terapeutima kroz duhovno kanaliziranje, savjetovanje i moderiranje, odnosno kako je priča tekla za mene i kako sam došao do toga. Iz tog razloga vam prvo dostavljam dva blog-a koja možete pročitati da bi ste razumjeli širinu priče.

Kao što možete vidjeti duhovno vodstvo me preusmjerava sve više na rad sa iscjeliteljima i terapeutima. Od samog početka radim sa terapeutima i iscjeliteljima te često sam se našao u situacijama gdje sam drugim iscjeliteljima/terapeutima mogao dati rješenje kanalizirano od njihovog duhovnog vodstva – za njih same ili njihove klijente. Nekada terapeuti/iscjeliteji zapnu sa jednim klijentom na nekom problemu i mogu biti sa sobom frustrirani i u nedoumici što se tu događa. Klasične supervizije koje ne uključuju rad sa duhovnim vodstvom nekada ne mogu dati rezultat jer gledaju situaciju samo sa ljudskog aspekta često ignorirajući duhovni aspekt, a upravo u duhovnom aspektu se često nalaze odgovori. Upravo tako sam dolazio do uvida u karmičke i ostale zapetljaje koje je hitno trebalo rješiti i osloboditi da bi rad s klijentom krenuo željenim smjerom. Ovo je samo jedan primjer, i zapravo ne biram s kojom vrstom terapeuta/iscjelitelja radim, već to za mene radi moje duhovno vodstvo za svakog induvidualno.

Što vam mogu ponuditi?

Postojećim iscjeliteljima i terapeutima mogu ponuditi uvid u djelove kojima trenutno ili nemaju pristup ili su subjektivno vezani uz sebe ili određen slučaj. To radim kanalizirajući duhovno vodstvo svog klijenta i/ili duhovno vodstvo klijenta mog klijenta. U tom slučaju dobijate vodstvo, savjetovanje i po potrebi mentoriranje od strane vašeg duhovnog vodstva. Naravno i ja ću se u svemu tome priključiti sa svojim iskustvom.

Iscjeliteljima i terapeutima u nastajanju (školovanju, i/ili počecima djelovanja) te svima onima koji osjećaju da je to njihov put mogu ponuditi otkrivanje njihovog puta kroz program Otkrij svoju svrhu – otkrij svoj poziv te daljnje mentoriranje i kanaliziranje informacija koje su potrebne za njihov rast i razvoj.

Za obje skupine radim i iscjeljivanje ako je to potrebno što najčešće i jest potrebno u kombinaciji sa mentoriranjem/kanaliziranjem.

Kako možete otkriti jesam li ja za vas?

Uglavnom intuicija ne griješi, ako sam vas privukao tu ima nešto za vas. Možda je to samo jedan dolazak, a možda može to potrajati i duže kroz mentoriranje. Svakako javite mi se emailom, napišete što vas privlači i kakva je trenutna vaša situacija ili problem u kojem se nalazite ako već radite kao iscjelitelj/terapeut. Javiti ću vam se povratno nakon što pročitam i savjetujem se sa svojim duhovnim vodstvom.

Kako radim i koja je cijena?

Radim udaljeno i u svom prostoru ovisno nalazimo li se u istom gradu. Razgovaramo preko mobitela/whatsapp-a/messengera ili pak se družimo uživo. Cijena jednog termina je 400 kn te traje 60 min, ako je potrebno maksimalno 70 min.

Kako mi se možete javiti?

Emailom: vedran@dodiriscjeljenja.com

Odgovori