DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Kako i zašto djeca preuzimaju na sebe konflikte svojih roditelja i predaka 1.dio

Kroz zadnjih 27 mjeseci intezivnog rada s klijentima vrlo često sam imao prilike vidjeti kako mi kao ljudska bića u djetinjstvu preuzimamo programe, obrasce i konflikte koji su između naših roditelja i/ili unutar našeg obiteljskog polja, odnosno naše šire obitelji. Ova tema je važna za sve, jer jednom ste bili dijete, a danas možda imate svoje dijete ili ćete ga jednog dana imati. Nastojati ću vam približiti temu i svoja iskustva, a da pritom ne odem previše u širinu jer zaista tema je jako široka. Za početak ću vam ispričati osobnu priču, a u nastavku ću vam pričati konkretno o iskustvima, saznanjima i znanjima. Uživajte 🙂

Zašto sam baš sada krenuo pisati o ovoj temi?

Temu otvaram tek kada steknem dovoljno kvalitetnog iskustva da pišem, to je dio moje profesionalnosti i posvećenosti iscjeliteljskom radu. Što znači dovoljno kvalitetnog iskustva u mom slučaju? To znači da se tema dovoljno puta pojavila u mom radu, da sam imao adekvatan broj uspješnog iscjeljivanja na tu temu te također da se tema iscijelila i razriješila kod mene. Obzirom da se upravo to dogodilo i događa osjećam da je vrijeme da pišem o tome.

Što se dogodilo - Vrlo osobna priča

Samo moji iscjelitelji, terapeuti i meni najbliži znaju da imam problema sa probavom otkad znam za sebe. U pitanju su povremeni ali kronični zatvori, neki koji su trajali i više od 10 dana te me zdravstveno ugrozili. Debelo crijevo je spremište neprorađenih emocija koje ne možemo i nismo proradili te zbog toga ih ne možemo otpustiti van što se manifestira kao zatvor. Doktori i ljekarnici vam mogu dati razne preparate i imati razne teorije međutim kod mene kao i kod mnogih drugih to su samo bila kratkoročna rješenja. Znao sam već da je u pitanju nešto emotivno ali nikako nisam uspjevao doći o čemu se radi. Sve do nedavno kada se odigrala prava mala magija.

Iznenadno sam osjetio poziv da se javim svom terapeutu i da dođem odmah isti dan što inače ne radim. Stvari su se posložile kako treba i mogao me primiti. Kada sam došao kod njega i kada je krenuo raditi na meni pojavila mi se misao i ljutnja “ma dosta mi je problema sa probavom, hoću više to otpustit i očistit”. Zadržao sam se na toj misli cijeli tretman, ponavljao sam je kao mantru i zaista sam u sebi rješio da je gotovo s tim i da hoću otkriti o čemu se radi. Dok je on radio na mom tijelu, moji vodići i Arhanđeo Rafael su se pojavili te su mi otkrili razlog problema s probavom. Radi se o tome da u crijevima držim tugu moje majke. Inače se ne pojavljuju u tretmanima kada na meni rade terapeuti koji nemaju inače iskustva s njima ili ne rade duhovno/energetskim metodama, no rješio sam da mi je pun K problema s probavom pa ekipa se pojavila. Ja sam ih dosta jako osjetio, ali nisam znao kakva su točno iskustva mog terapeuta s njima pa sam šutio za vrijeme tretmana.

Kada je tretman završio, terapeut je sjeo dok sam još ležao i dolazio k sebi, upitao me poprilično zatečeno, zbunjeno i šokirano jesam li svjestan i osjećao što se događalo i dogodilo? Ja sam naravno htio čuti njega bez da uplićem svoja iskustva dok su njegova još svježa pa sam ga pitao da mi kaže što je on osjetio/vidio. On mi nije znao objasniti, jednostavno je bio zatečen i sve što mi je rekao da se dogodilo neko moćno energetsko iscjeljivanje jer odjednom se nešto veliko sa mene dignulo i da se jako energetski osjetilo to, te da je nakon toga osjetio veliko olakšanje. To vam je tako sa vodićima i arhanđelima jer za njih ne postoji nemoguće.

U tom trenutku još nisam znao o kakvoj se točno tuzi moje majke tu radi, no znao sam kome ću se javiti za to čim prije. Terapeut je još uvijek bio pod dojmom i nakon što sam se obukao, pa sam odlučio krenuti što ranije da se mogu javiti svojoj iscjeliteljici s informacijama na čemu trebamo raditi na duhovnoj i energetskoj razini. Ono što se dogodilo dalje je izuzetno zanimljivo i važno. Naime, pred sami izlazak iz stana mog terapeuta, zapeo sam za kutiju pijeska za mačke te lijevom rukom udario u štok od vratiju. U tom vrlom momentu mi je došao bljesak informacije koji će me dalje uputiti na vrlo važno iscjeljivanje. Naime, udario sam se na identično mjesto gdje sam kao dijete od 4 godine slomio ruku. Znao sam da se ovo moralo dogoditi i da ima nešto izuzetno važno s tim lomom ruke te da to trebam unijeti u iscjeljivanje.

Javio sam se svojoj iscjeliteljici te smo dogovorili termin odmah sutradan, a u idućem nastavku ću vam pisati o tom iscjeljivanju u onom omjeru i informacijama koje mi dozvoli moje mnogobrojno duhovno vodstvo. I ovaj tekst je napisan isključivo uz njihovo odobrenje te sam im duboko zahvalan na iscjeljivanju koje su mi pružili kroz njih dvoje kao kanale.