DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Mračna strana duhovnosti – Serijal

Prije nekih pola godine sam dobio intuitivni poziv da je vrijeme da pričam o mračnoj strani duhovnosti i vlastitim iskustvima u vezi toga, kako ovoživotnim tako i prošloživotnim (onih kojih se sjećam) .

Inače moj problem je bio taj što dobijem informacije od nekoliko mjeseci do nekoliko godina unaprijed pa sam u prošlosti često griješio u vezi bilo koje teme ili posla jer sam bio nestrpljiv i nisam sa sobom provjeravao jeli sada pravo vrijeme i pravi timeline za pokrenuti to u što mi je dano uvid. Iako sam vrlo snažno osjećao da trebam pisati o ovoj temi nekako sam ipak čekao bolje vrijeme, odnosno neku višu otvorenost i svjesnost društva.

Upravo sada ta svjesnost je dovoljno visoka, a uzrokovana je ovom trenutnom krizom koja je prodrmala same temelje društva te mnoge natjerala da zavire u teme u koje nikada nisu, pa čak i “luđačke” “teorije” zavjere što će biti prva tema o kojoj ću pisati obzirom da je aktualna i vrlo važna u trenutnim vremenima. Ono što ovdje iznosim su moja iskustva i znanja, u njih nemam niti malo sumnje no na vama je dalje zadatak što ćete s informacijama koje iznesem. Ne tražim od vas da mi vjerujete na riječ već moj cilj jest da vas pokrenem na istraživanje i da sami za sebe donesete zaključke.

Teme će biti razne i biti će poredane ovdje na ovom blogu kada budu dostupne. U ovom trenutku je ovo samo najava.